PIHANJE

Tehnologija pihanja plastike je v današnjem svetu, verjetno ena izmed najhitreje rastočih tehnologij predelave plastične mase, saj nudi optimalno hitrost in zadovoljive kakovostne votle izdelke. Trenutno ne obstaja noben drug proces preoblikovanja plastike, ki bi ponudil tako širok spekter izdelkov in ekonomsko prednost.

 

Glede na 20 letne izkušnje s to tehnologijo, vam lahko ponudimo izvedljivost širokega spektra različnih votlih teles od manj kot 0,5 L in vse do 30 L. Z našim znanjem in dobavitelji poskrbimo za pravilno obdelavo polizdelkov z različnimi napravami in tudi z robotsko tehnologijo. Zraven seveda tudi nudimo svetovanje pri konstrukciji izdelka ali pa prevzamemo celotni razvoj izdelka in orodja. Z letom 2016 smo pridobili znanje na novi tehnologiji vakuumskega pihanja, katero trenutno v našem tehnološkem parku zastopa en stroj s 7 ton zapiralne sile.

 

S tehnologijo pihanja dosegamo najvišjo kakovost, ki jo zahtevajo različne industrije, kot sta avtomobilska in industrija bele tehnike.

 

Lahko pihamo iz PE-HD, PP, PELD, PA imamo pa tudi dovoljšne kapacitete in znanje za opravljanje različnih testov po želji kupca. Na voljo imamo kar 9 stroj e v za pihanje, njihova zapiralna sila pa sega od 7 do 40 kN.