CEVI ZA KLIMATIZACIJO IN PREZRAČEVANJE

Ekstruzijsko pihanje se uporablja tudi pri izdelavi celovitih sistemov za klimatizacijo avtomobilov, za izdelavo z račnih in veznih cevi pri pretoku mrzlega oziroma toplega zraka.

 

Ker gre ponavadi za prostorske oblike izdelkov, ki jih je potrebno prilagoditi ostalim izdelkom naših kupcev v sestavu, poznamo več tehnik obdelav in lahko preko dodatnih sestavnih delov zago tovimo sklop, ki kupcu omogoča, da se osredotoča na svoj izdelek.

 

Razvojna ekipa, ki je organizirana preko zunanjih pogodbenih strokovnjakov za design in konstrukcije ter hišni orodjarji, zagotavljajo dosego postavljenih zahtev s strani kupca (Catia, avtocad modeliranje, izdelava orodij in avtomatizacija operacij v vzporednih procesih dodelave).

 

Kratki cikli in pravilno postavljen proces nam omogoča doseganje visokih in hitro spreminjajočih kapacitet kupcev. Nudimo kombinacijo brizganja in pihanja zra čnikov, ponujamo tudi dodatne komponente in operacije, kot je lepljenje različnih tesnilnih pen na zračnike, naš montažni oddelek pa poskrbi za pravilno sestavo, pakiranje in pripravo za odpremo.

 

Takšne izdelke lahko zasledite pri znamkah višjega ranga, kot so BMW, MINI in Volvo.